Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

Dave Clarke | A Closer Look

Ετσι, για να μην ξεχναμε και τι θα πει Dj...

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Tώρα που είδα το βίντεο ξαναθυμήθηκα
looool
respect lee

FuSmOKer είπε...

"Πνευματικό" παιδί του Ed Rush.
Respect!
(..αν και με ξενερώνει λίγο επειδή κάνει αρπαχτές, ενώ ο Ed όχι)

CrazyCow είπε...

Τα σπάει, απλά!

lee είπε...

βρε Narita, ασε με, πηγα τη βδομαδα που μας περασε σε ενα μπαρακι και ο πιτσιρικας που επαιζε δεν μιξαρε καν τους δισκους που αλλαζε. Για να μην μιλησω παλι για φτασμενους ελληνες "dj" που βαζουν νουμερακι στους δισκους για να μην χασουν τη σειρα που θα τους παιξουν... Θεωρω οτι η συγκεκριμενη μουσικη σκηνη στην Ελλαδα δεν θα παει ευκολα μπροστα. Τα κορακια δεν αφηνουν if you know what I mean...

Fu, I'm in love with Soma Records :)

Crazy cow, και μαζι του κι ο κοσμος που ξερει τι ακουει. Εντω μεταξυ αυτη τη σιντιερα εχει και ο Αντρεας και του φωναζα, "ελα να δεις πως την ξεφτιλιζει, οχι σαν κι εσενα που την χαιδευεις!" :)

FuSmOKer είπε...

Η μουσική αυτή Lee εδώ Ελλάδα χλωμό να πάει μπροστά με τα μυαλά που κουβαλάνε..
Από τη μία το εισητήριο (κάπου πρέπει να είχα ξαναφερθεί σε αυτό), από την άλλη το "άκουσμα" (εμείς είμαστε και οι υπολοιποι τραβάτε γαμηθείτε..) και τέλος οι μαλάκες που έχουν τα μαγαζιά.
Οι ίδιοι μαλάκες οι οποίοι συντηρούν ένα μαγαζί που "και καλά" παίζει techno και οι ίδιοι μετά το τέλος της βάρδιας μπορεί να πάνε να ρίξουν και καμιά γυροβολιά στην Παραλιακή. Ο,τι να 'ναι δηλαδή..
Να μην μιλήσω ότι παρτι χωρίς ασθενοφόρα απλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Οι πιο πολλοί είναι στις χημείες. Το δέχονται ή όχι. Πρόβλημα τους. Αλλά αυτοί είναι υπεύθυνοι για τυχόν θάνατο (βλ. +soda πριν μερικά χρόνια).
Παρεπιπτώντος το +soda ήταν το χειρότερο μαγαζί που έχω δει αυτά τα 30 χρόνια από κάθε άποψη.
Ντροπή.

Άσχετο στο post αυτό αλλά μπράβο στον Αντρέα. Μου αρέσει :)

lee είπε...

Ναι, για το εισητηριο τα εχουμε ξαναπει. Οσο για το ακουσμα δεν το συζητω. Ο τυπος που ανεφερα πριν (με το μετρημα) ειναι ο Τσιλιχρήστος! Που αν ρωτησεις και την κουτση Μαρια τον ξερει. Μακαρι ομως να ηξερε να ακουγε και μουσικη (η Μαρια). Τοτε οι μετριοι θα ειχαν παρει ποδι απο καιρο και δεν θα πιαναν τα καλυτερα ποστα ξεφτιλιζοντας τη μουσικη.
Ο Αντρεας επαιζε στα "γκαρατζ παρτιζ" (στην Σαρρη στο υπογειο ενος βενζιναδικου αν δεν κανω λαθος) πριν καμια 10ετια αν τα εχεις ακουστα. Ζει και αναπνεει για τη μουσικη.
Παντα εγραφε μουσικουλα, λογω ομως περιορισμενης τεχνολογιας βλεπε playstation music (και χρηματων) δεν ειχε ωραια αποτελεσματα. Πριν δυο χρονια εμαθε να χειριζεται υπολογιστες, πηρε το Reason απο Propellerheads, ενα μιντι, μονιτορ ηχεία και η διαφορα ειναι ολοφανερη. Αν σου αρεσει να τον παρακολουθεις γιατι ανεβαζει καινουριο κομματι σχεδον καθε εβδομαδα. Και αν κανουμε κανενα παρτακι μεσα στον χειμωνα, θα ειδοποιησω παραυτα! :)
Μηπως εμαθες τιποτα για το μιξακι που θελει να ανεβασει?

FuSmOKer είπε...

Lee (και συγνώμη αν προσβάλλω μερικούς) ο Τσιλιχρήστος είναι ένας ακουσμένος μαλάκας ηλίθιος και αυτοί που τα σκάνε για να τον ακούσουν (και γουστάρουν - προσοχή σε αυτό) είναι λίγο "λάχανα" για μένα.

Και δεν μιλώ για κάποιον ο οποίος έτυχε να πάει να τον ακούσει ή πήγε συνειδητά γιατί δεν παίζει κάτι άλλο. Να το τονίσω αυτό!
Μιλώ για τα ίδια "λάχανα" που την παρασκευή θα πάνε Τσιλιχρήστο και το σάββατο στον Βας Βας Παρασκευάς (ή όποιον άλλο τέτοιο σοβαροφανή και μη)
...
(κοίτα να δεις ποιους έχω μάθει..)

Για τα υπόλοιπα σου στέλνω mail :)