Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Heron, 2007

Απλά ΘΕΙΚΟ!!!

Είχα παρεβρεθεί πιο παλιά σε παρτάκια στο Heron (Βέλγιο) και τότε πρέπει στάνταρ να γαμούσαν περισσότερο από το 2007 (που τραβήχτηκε αυτό το video).

Το συγκεκριμένο 4-μερο λέγεται goblin gathering και σκάνε όλα τα ξωτικά και οι καλλικάντζαροι (cool, μη παρεξηγείτε.. είναι πολλά τα ψυχότροπα λέμε, χαχα :D )

Είναι αντίστοιχο με το water witche's gathering της Αγγλίας. Γίνεται κάθε χρόνο στα μέρη που καίγαν μάγισσες και είναι καταραμένα, δηλαδή Lancaster, Doncaster κ.α

Αυτά ήταν τα καλύτερα μου.

Τώρα και να τα βρεις... τίποτα δεν είναι όπως παλιά.. politically correct, ΠΟΖΑ (λες και έχει πάει σε καμιά ηλίθια Βανδή) και mainstream κάναν την μουσική ξενέρωτη και τους DJ's ακόμη περισσότερο.. (άσχετα -αλλά και όχι- τα παραπάνω σχόλια). Τέσπα, όλα κάποτε πληρώνονται και όπως στρώνει κανείς κοιμάται..

(αν παρατηρήσεις καλά θα δεις στο κομματιασμένο πλήθος και τον έναν -εκ των δύο- των Astral Projection. Στην Ελλάδα, οι περισσότεροι είναι τόσο υπαράνω που απαξιούν να στριμόχνωνται με την πλέμπα... Σιγά μην τους δεις κιόλας έτσι στα παρτάκια των άλλων. Αγγλία είναι κανόνας αυτό. Ελλάδα όύτε κατα διάνοια. Γι' αυτό και μας έχουν χεσμένους. Και καλά κάνουν δηλαδή. Greeks geeks λένε.. Και καλά κάνουν)

1 σχόλια:

lee είπε...

Greeks geeks βεβαια! Εκει ειχε 20 (λεμε τωρα) ατομα, και χορευουν τα 18. Στην Ελλαδα θα καθονταν οι μισοι να κοιτανε τους αλλους μισούς! Ξενερωτιλες του κερατα!