Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ViaSound Web Radio - Techno, House, Electro, Drum & Bass και Dubstep


Το διαδικτυακό ραδιόφωνο της ViaSound εκπέμπει σταθερά και ασταμάτητα από τον Νοέμβριο του 2009. Το background των καλλιτεχνών που ανήκουν στο δυναμικό του ViaSound Web Radio, συμπεριλαμβάνει χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ολλανδία, η Ιταλία, οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Βουλγαρία, η Ιαπωνία, η Ελλάδα, η Ινδία, η Πολωνία, η Γερμανία, η Ισπανία, ο Καναδάς, η Σερβία και δισκογραφικές εταιρείες όπως οι Βρετανικές Lost my Dog και Kahua Music, η Ολλανδική 90 Watts, η Γερμανική Black Fox Music και η Πολωνική Loco Records. Στόχος του είναι να παρουσιάζει συνεχώς, τόσο νέους, όσο και καταξιωμένους Έλληνες & ξένους καλλιτέχνες, με live εκπομπές, mixed & exclusive sets, με συχνή ανανέωση στις tracklists, προτείνοντας νέα ακούσματα ή αναπολώντας παλιά.

Στο site www.viasound.gr σας δίνεται η δυνατότητα να ενημερωθείτε μέσω άρθρων, για τα τελευταία νέα, με αναλυτικά reviews σε νέα releases, καθώς και επερχόμενα & επιλεγμένα πάρτι στη νυχτερινή Αθήνα. Η Αγγλική γλώσσα έχει επιλεγεί συνειδητά, καθώς υπάρχουν ήδη φανατικοί ακροατές και στις 5 ηπείρους. Με μέσο όρο 3000 streaming κάθε μήνα που διανύει, η ViaSound εισπράττει την υποστήριξη των ακροατών και ανταποδίδει με αυτό ακριβώς που της ζητούν: μουσικάρες!

Via > Vee-uh > (prep.): Διά, μέσω
Sound > saund > (noun): ήχος

Τop 5 καλλιτεχνών στο ViaSound Web Radio:
• Nacho Marco (Spain) - Loudeast, Freerange, Pacha, Plastic City
• Lee Holman (Ireland) - Ferox, Nightvision
• Elliot Dodge (UK) - Snapshot records
• Silicone Soul "Darkroom Dubs Radio" (UK-France) - Soma Records
• Luciano Pizzella (Italy) - Saw recordings

και πολλοί πολλοί ακόμα!

Λίγα λόγια για τους συντάκτες: Ο άνθρωπος πίσω του είναι ο Adreas Zead, με μουσική κατάρτιση που χρονολογείται από τις αρχές του 1990, αρχικά ως θαμώνας στα θρυλικά clubs Faz, Tessera, Sunrise parties κ.α. και έπειτα αφήνοντας το δικό του στίγμα ως resident dj στα Perfecto parties, την εποχή των θρυλικών Garage Days στη Σαρρή, τότε που η rave σκηνή στην Ελλάδα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην νυχτερινή Αθήνα.
Αυτός ο σταθμός έχει σαν κύριο στόχο την προβολή και προώθηση της μουσικής που στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια: Techno, House, Electro, Drum & Bass και Dubstep. Όσον αφορά αυτά τα genres, είναι από τα ελάχιστα ραδιόφωνα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα που προσφέρει music nonstop, φρέσκους ήχους σε καθημερινή βάση και παρουσίαση νέων tracks. Με σεβασμό στους πρωτοπόρους, δεν αγνοεί τις νέες "φωνές", τις νέες δισκογραφικές εταιρείες και εκείνους τους καλλιτέχνες που καλύπτουν τα standards της ποιοτικής, ανεπιτήδευτης και δυνατής ηλεκτρονικής μουσικής, συνεχίζοντας το αέναο ταξίδι της ηχητικής αναζήτησης.


viasound@gmail.com
http://www.viasound.gr
http://www.myspace.com/viasound
http://www.myspace.com/adreaszead
http://www.facebook.com/viasound

Αναμένω τα σχόλια σας! :)

3 σχόλια:

Narita. είπε...

poplie re mounia!

Narita. είπε...

[eimai antagwnistikos typos mi to pairnete proswpika]

lee είπε...

xaxaxa!
Βρε Ναρίτα, σε σκεφτόμουν χτες! Τι σύμπτωση! :)
Το εχω δει το Poplie, μια χαρα, εσενα πως σου φαινεται το δικο μας καμάρι? :)
Ενταξει, δεν παιζει ανταγωνιστικότητα, άλλο ειδος μουσικης. Και οι περισσότεροι συνεργατες απο εξωτερικο. Εχω παθει πλακα με τον επαγγελματισμό τους.
Δες το αν θες (ή ακουσε το καλυτερα) και πες μου σχόλια.
Φιλιά.